Bir meslek nasıl mı iyi icra edilir?

Yesevi Eğitim Kurumları olarak iyi mesleğe değil, iyi icra edilen mesleğe inanıyoruz.

Bir meslek nasıl mı iyi icra edilir? O mesleğin inceliklerine hakim olarak, ahlakına uygun hareket ederek, o mesleği vatana ve millete hizmete vesile olarak görerek. Bu şuurda nesiller yetiştirmenin zorluğuna talip olan kurumumuzun gayesi, bu eğitim anlayışını hayata geçirirken, teorik ve pratik olarak en iyi koşulları öğrencilerimize ve sizlere sunarak, ideali olan ve bu ideali uğruna üzerine düşeni en iyi şekilde yapmayı dert edinen nesillerin yetişmesine vesile olmaktır.

Bu bizim için vicdani bir sorumluluktur.

Havacılık meslek lisesi alanında eğitim veren ve istikbalin göklerde olduğuna inanan bir mesleki eğitim kurumu olarak, bu eğitimin sadece teorik olarak, standart sınıflarda verilemeyeceğine inanıyoruz. Bu sebeple, havacılık mesleği eğitimi alanında ihtiyaç duyulan, uçak, uçak motoru, hangar, atölyeler vb bütün teknik ve fiziki imkanları her geçen gün daha üst standartlara taşıyarak değerli öğrencilerimize sunuyoruz.

Alanında en iyi meslek ve kültür öğretmenlerinden oluşan kadrolarımız, bilgi ve tecrübelerini sevgileriyle birlikte öğrencilerimize aktarmaktadır. Bu sebeple öğrencilerimiz ve velilerimiz Yesevi Eğtim Kurumları’nın bir okuldan daha fazlası olduğunu bilmenin mutluluğunu yaşarlar.

İstikbali , idealde , ideali , göklerde bilmenin şuuruyla ve insanı merkeze alarak ,eğitim anlayışımızı örgüleştirdiğimiz okulumuzda, bilim ve tekniği , İrfani bir kavrayışla , bilmek -yapabilmektir ölçüsüne nispet ederek temel politikamız haline getirdik...

Geleceğimiz evlatlarımıza, evlatlarımız bize emanet.